Skibet - et moderne hjem med by, eng og natur som nærmeste nabo

Skibet - et moderne hjem med by, eng og natur som nærmeste nabo

I en spændende og varierende karrébebyggelse med etageboliger, kan du bo med vand, by og natur som nabo i Køges nye spirende bydel – Søndre Havn. Skibet er inspireret af strandens egen farvepalette og opført i naturlige lyse nuancer, som skaber en oase med plads til fællesskab og diversitet.

Få et moderne og levedygtigt hjem
I Skibet er der opført 80 moderne boliger, der skaber rammerne for et mangfoldigt og værdifuldt naboskab. Skibet er designet af Tegnestuen Vandkunsten, der har udviklet gennemtænkte løsninger, som bygger på bæredygtige tiltag, kvalitet og fællesskab.

0
meter til stranden
0
meter til Køge midtby
0
Kulturtilbud
0
Over 30 daginstitutioner
0
Folkeskoler
0
Indkøbsmuligheder

Gennemtænkte planløsninger

De enkelte lejligheder disponeres som 1-, 2-, 3-, 4- og 5-værelses lejligheder fra stueetage til 6. sal, og med rækkehuse i både 1 og 2 plan. Lejlighederne er designet med stor omhu for detaljen og eksklusive kvalitetsmaterialer.

 

Indretningen er i én klasse for sig, med kombinationen af hvide og rå oliebehandlede betonvægge, der på den fineste vis skaber stemningsfulde rum gennem hele lejligheden. 

 

I Skibet kan du bare invitere naturen ind, her har alle de skønne boliger adgang til altan, terrasse eller tagterrasse.

Arkitekttegnede rammer

I boligerne kan du udvide dine kulinariske evner i et kvalitetskøkken fra Invita, der varierer mellem hvide eller sorte elementer. Køkkenet komplementeres af et massivt rustfri stålkøkkenbord, indbyggede spots samt AEG hårde hvidevarer og udgør lejlighedens hjerte i det store køkken/alrum. Her er der blandt andet indbygningsovn, induktionskogeplader samt vaskemaskine og tørretumbler, der kan gøre hverdagen i Skibet endnu nemmere.

 

Det gennemgående gulv i lejlighederne er lyst trægulv fra Haro, der er PEFC certificeret og skaber et indbydende og stilrent udtryk. Badeværelset er fra BadElement med stor brusekabine, spots og væghængt toilet fra Duravit. Her er også valgt stilrene klinker og fliser, der går op i en højere enhed med den moderne og naturlige farvepalette.

 

De store vinduespartier er VELFAC 200 i træ/alu, og sikrer et fantastisk lysindfald og adgang til den betagende og enestående udsigt fra Skibet – over vand og by.

Spirende gård lavet til gode oplevelser

Den grønne gård udgør et naturligt centrum i Skibet, og indbyder til hyggelige og hjertevarme stunder naboer imellem. I det unikke gårdmiljø, er der plads til legende børn, og voksne der nyder et glas vin eller en rolig stund. 

 

Gå bare op ad tribunetrappen til det fælles soldæk, hvor du også kan nyde udsigten over vandet og den fantastiske beliggenhed.

Elevator, p-kælder og depot gør livet lettere

Karrébebyggelsen etableres med trappe og elevator, der giver nem adgang til alle boliger. Der er fælles elevatorer til p-kælder, hvor der er anlagt 60 p-pladser til Skibets beboere. Alle boliger har tilhørende depotrum, som enten er placeret i boligen eller i kælderen.

 

Regnvandshåndtering, affaldssortering og solenergi er blot nogle af de mange bæredygtige tiltag, der er en del af Skibet, hvor du kan bo med god samvittighed i mange år frem. Skibet efterlader et stort indtryk, men et lille CO2-aftryk.

- med by, strand og eng som nabo

få en individuel fremvisning

Søndre Molevej 8, 4600 Køge LokalBolig Køge Koege@lokalbolig.dk Tlf. 56 63 03 39