Bo med fællesskab
og skøn natur

Broen - Fællesskab i frisk havluft

Ved Køge Kysts østlige længe er boligfællesskabet Broen opført med fokus på nærvær og fællesskab, og med skøn udsigt over den fredede strandeng. Broen er en del af en større bebyggelse, kaldet Skibet, som samlet set består af 80 DGNB-certificerede boliger, hvoraf de 29 ligger i Broen.

I Broen bliver man en del af et fællesskab, hvor man kommer hinanden ved og deler faciliteter som fællesrum med køkken, tagterrasse og værksted. Hver enkelt bolig rummer alt det, man har behov for og fællesfaciliteterne giver de ekstra muligheder, som gør hverdagen lidt nemmere, hyggeligere og sjovere.

Den helt særlige placering, smukke arkitektur og gode fællesfaciliteter skaber de optimale rammer for en livsstil, hvor man nyder livet og naturen.

Kom og oplev boligfællesskabet og hør mere om livet i Broen.
Kontakt LokalBolig for en personlig fremvisning.

Fælles om hverdagen

I Broen bliver man del af et fællesskab, hvor man kommer hinanden ved og deler et stort fællesrum med køkken, værksted, tagterrasse med drivhus og andre fællesfaciliteter.

 

Et aktivt boligfællesskab

Broen er tænkt som et sted, hvor fællesskabet giver lidt mere kvalitet og overskud i hverdagen.

Fællesfaciliteterne er med til at styrke sammenholdet og livskvaliteten og er tænkt som en udvidelse af ens egen bolig. Fællesarealerne er indrettet af Broens beboere og indretningsarkitekten Frederikke Aagaard fra Together Architecture. Udtrykket er moderne, nordisk og indbyder til hyggelige stunder.

DGNB-certificeret byggeri

Broen er opført med fokus på lang levetid, forbedret trivsel og lavt energiforbrug.

Skibet og Broen er tegnet af arkitekterne fra Tegnestuen Vandkunsten, som er nogle af Danmarks bedste fællesskabsarkitekter. Byggeriet er bygget af Enemærke & Petersen som gemme hele byggeprocessen har udvist stor omhu med opfyldelsen af vores detaljerede krav til bæredygtighed og kvalitet.

Se Broens ledige boliger

Tjek boligoversigten og se ledige boliger eller kontakt LokalBolig
5663 0339 eller koege@lokalbolig.dk for at leje en bolig eller for yderligere information.

- med by, strand og eng som nabo

få en individuel fremvisning