I Skibet arbejder vi med bæredygtige tiltag et centralt omdrejningspunkt

DGNB-certificeret byggeri

Byggeriet er præcertificeret til DGNB guld

Byggeriet er præcertificeret DGNB guld​ – hvilket betyder at DGNB har vurderet den økonomiske, sociale, miljømæssige, tekniske og procesrelaterede bæredygtighed.

Energioptimerede boliger

Boligerne i Skibet er opført i DGNB-certificerede materialer og med metoder, der bl.a. sikrer lavere forbrugsudgifter til el, vand og varme. I kraft af de bæredygtige tiltag skabes også et bedre indeklima, som øger beboernes sundhed og trivsel.

Social bæredygtighed

Hos PensionDanmark tror vi på, at fællesskaber er med til at skabe bedre boliger. Derfor er boligerne i Køge Kyst optimeret til at øge den sociale bæredygtighed. Her skaber vi fællesskabsfølelse gennem et rummeligt hverdagsfælleskab i rammer, der styrker kendskab, tryghed og sammenhold naboer imellem.

Skubber grænser og skaber mangfoldighed

Grænserne mellem boligens private rum og fællesarealer bliver åbnet. I Broen sker det f.eks. med inspiration fra den klassiske villa, hvor opgangen bliver et centralt rum i bebyggelsen. Opgangen skal danne ramme om de uplanlagte møder mellem beboerne og understøtte fællesskabet.

Vigtigst er, at de fælles rammer skal kunne evne at man er sammen alle - eller sammen hver for sig. Der skal være plads til fælles arrangementer, men der skal også være mulighed for at man kan sidde alene i rolige omgivelser.

Søndre Molevej 8, 4600 Køge LokalBolig Køge Koege@lokalbolig.dk Tlf. 56 63 03 39