DGNB-certificeret byggeri i kvalitetsmaterialer skaber de bedste rammer for dit hjem

Moderne struktur med klassisk reference 

I et moderne byggeri skabes rammerne i karréstruktur med vand, eng og by som nærmeste naboer. Her er kvalitetsmaterialer, grønne oaser og fællesskabet i fokus, og derved samles det nye kvarter – Køge Kyst.

DGNB-certificeret byggeri med stærk arkitektur

Boligerne er opført i DGNB-certicerede materialer, som danner rammerne for de to længer, som sammen danner en karré

Stilrent med plads til mangfoldighed

Alle boligerne er opført i lyse kvalitetsmaterialer, som sammen med lysindfaldet skaber de optimale rammer for et dejligt hjem ved Køge Kyst. Hele byggeriet er lavet i høj arkitektonisk kvalitet med sans for detaljen.

Grøn gårdhave og spirende fællesarealer

Boligerne i Skibet er optimeret til fantastisk lysindfald og det spirende udeliv inviterer naturen indenfor. Her er plads til leg, afslapning og uformelle komsammener. Nyd en picnic, en bog i skyggen eller legepladsen i den hyggelige gård. De mange fællesarealer flettes naturligt sammen med boligens mere private rum og skaber et åbent naboskab.

Familieboliger

Vil du bo i stuen eller måske 6. sal? Det er muligt i vores familieboliger, som fordeler sig mellem mange forskellige planløsninger, størrelser og værelsesfordelinger - der alle er skabt til optimal familietrivsel.

Lejligheder i 1 og 2 plan

I gården er de moderne lejligheder i 1- og 2 plan placeret. De bryder karréstrukturen og skaber mangfoldighed i byggeriet. De er indrettet med åbent køkken-alrum, samt lyse og åbne værelser.

Broen

Den østlige længe er opført som bofællesskabe og består af 28 kompakte kvalitetsboliger med vægt på fællesskab og fælles faciliteter. Her er udover den private bolig tagterrasse, værksted, orangeri mm.

Få en individuel fremvisning

Bo i det nye og spændende byområde, som kobler Køge by, vandet og strandengen sammen, hvor PensionDanmark har opført 80 moderne boliger målrettet et mangfoldigt naboskab med gennemtænkte løsninger og livskvalitet i fokus.

Søndre Molevej 8, 4600 Køge LokalBolig Køge Koege@lokalbolig.dk Tlf. 56 63 03 39